YOZGAT / SARIKAYA - Sarıkaya Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Nis

TBMM'nin açılışının 104. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

Otizm doğuştan gelen ve yaşamın ilk yıllarında ortaya çıkan, bireylerin sosyal ve iletişim alanlarında belirgin yetersizlikler yaşamasına neden olan, tekrarlayıcı davranışlar vb. belirtiler gösteren bir farklılıktır. Otizm konusunda farkındalık yaratmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak amacıyla 2 Nisan'da "Dünya Otizm Farkındalık Günü" münasebetiyle etkinlikler yapılmaktadır.

''+1 FARKLAFARKLILIKLAR DEĞERLİDİR''

Mrt

Engelliler günü kapsamında Sarıkaya Özel Eğitim Uygulama Okulu toplantı salonunda “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Etkinliğine;
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut YILDIZ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sebahattin ÇAKMAK, Okul Müdürü Hafize DOĞAN, Özel eğitim öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katılmışlardır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, geçmişi şan ve şerefle dolu yüce milletimizin bütün zorlukların üstesinden gelerek yeniden şahlandığı, tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez!" dedirttiği unutulmaz zaferdir.

Mrt

Sarıkaya Özel Eğitim Uygulama Okulu I./II. kademe öğrencilerimiz ve velilerimiz 24 Kasım Öğretmenler günü kapsamında, okul öğretmenlerimize sürpriz kutlama yaptılar.
Günümüzü güzelleştiren velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kuşların yaşamlarına katkıda bulunmak, onları korumak, beslemek ve öğrencilerimize hayvan sevgisi hususunda farkındalık oluşturmak amacıyla kuş evleri yaptık.

Mrt

Özel eğitim I. ve II. kademe öğrencilerimizin birlikte gerçekleştirdiği Meyve Şenliği

Mrt

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Yerli Malı haftası ülkemizde her yıl 12-18 Araık tarihleri arasında kutlanmaktadır. SARIKAYA ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU olarak  öğretmenlerimiz koordinatörlüğünde öğrencilere yerli malı kullanımının önemini anlatmak, bilinçli tüketici olma alışkanlığını kazandırmak adına yerli malı haftası coşkuyla kutlandı.

Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizin doğayı seven, onu koruyan bireyler olarak hayata hazırlanmasına son derece önem veriyoruz. Bu yüzden öğrencilerimize Çevre Bilincini aşılamayı çalışıyoruz.