YOZGAT / SARIKAYA - Sarıkaya Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Sarıkaya Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

FATİH MAH. ŞHT. NACI MERT CAD. NO 59 SARIKAYA / YOZGAT
Vizyon
Orta-Ağır düzeyde zihinsel yetersizlik ve otizm sebebiyle özel eğitime ihtiyaç duyan bireylerin ilgi ve yeterlilikleri doğrultusunda var olan potansiyellerini en üst kapasitede kullanmalarını sağlamak, Yetersizlik düzeylerine göre bireysel değerlendirmeler yaparak eğitim ortamlarını her bir birey için en uygun hale getirmek, Öğrencilerin her bir beceri alanında, toplum içerisinde bağımsız hareket edebilmesini teşvik edecek şekilde öğretim süreçlerini planlamak, Evrensel ve bilimsel uygulamaları takip ederek bunların ışığında kaliteli ve alanında lider bir kurum olmaktır.
Misyon
zel eğitime ihtiyaç duyan zihinsel engelli ve otizmli bireyleri; toplumsal hayata hazır, becerilerini en üst düzeyde kullanarak sosyal hayata katılabilen, bağımsız, kendini ifade etme becerileri gelişmiş bireyler olarak yetiştirmek ve mezun etmektir.
Öğretim Şekli :
80.40-14.00